Als coach ben ik als een vis in het water. Horen, zien en voelen. Mijn scherp luisterend vermogen zet ik in om met juiste, kritische vragen mijn coachee te spiegelen in wat ik zie. Waarbij ik in contact sta met mijn gevoel en daarmee dicht tegen jouw gevoel aan kruip. Ik ben betrokken, ik leef mee en ik geef vertrouwen.

Digna

Ik geloof dat iedereen zich als mens kan ontwikkelen: via goed inzicht in je emoties en via het leren kennen van je eigen kwetsbaarheden, maak je het jezelf mogelijk je kracht te vergroten met meer dan factor 2.

Ik gun het iedereen dit te ervaren. Het pakken van regie over je leven. Zo creëer je voor jezelf een leven met meer zelfvertrouwen, minder stress, meer rust en overzicht. Kortom een gelukkiger bestaan.

Mijn achtergrond bestaat uit een opleiding in de pedagogiek waar ik mijn zachte kant verder ontwikkelde. Daarna heb rechten gestudeerd, waar meer focus op de ratio lag. Het thema ‘mensen helpen’ is in deze studies en in mij altijd aanwezig geweest. De stap richting het coachingsvak was dan ook een logisch vervolg. Ik haal veel energie uit de blijdschap van mijn coachees die de stap zetten naar een vrijer leven.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem contact met mij op!

Fotografie: Carina Calis