Hieronder lees je enkele Digna coacht ervaringen en reviews. Wil je weten wat Digna voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Personal coachingstraject van L.

“Ik heb Digna als erg betrokken ervaren. Vanaf het eerste gesprek was er een klik en gaf ze me het gevoel dat ik alles met haar kon delen. Ze is empathisch, meevoelend maar ook praktisch ingesteld.

Ik zou Digna dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een warme coach met een groot empathisch vermogen maar die ook op zoek is naar inzichten in gedragingen en praktische tips hoe hier mee om te gaan.”

L.

Personal coachingstraject van Martine

“Ik wilde me sterker voelen in mezelf, meer vertrouwen en inzicht hebben in mijn ‘zijn’ en communicatie. Plus, snappen hoe sommige situaties ‘werken’ zodat ik er beter op kan anticiperen. En mijn eigen emoties beter toelaten en integreren in mijzelf.

Met de oefeningen die we deden werd het helder, soms letterlijk, waar ik sta. Het was voor mij voor het eerst dat ik dit zo ervoer en was precies wat ik nodig heb. Met eigenlijk kleine en subtiele sturing kom je al snel zelf tot inzicht en begrip van situaties. Dat typeert het traject voor mij het meest.

Digna is erg betrokken en meelevend, zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze is een warme persoonlijkheid en heeft mij veel vertrouwen gegeven wat niet vanzelfsprekend is voor mij.”

Martine

Fotografie: Carina Calis

Personal coachingstraject van Mariël

“Het traject is afgerond en ik heb handvatten om door te gaan en mezelf te coachen in situaties waar ik voorheen in de stressmodus schoot of in situaties waar ik ‘de dingen liet gebeuren’.

Ik heb Digna als een warme en lieve persoonlijkheid ervaren. Ik stond er steeds weer versteld van hoe zij wist terug te halen waar ik het de vorige keren over heb gehad. Heel prettig hoe zij steeds de rode lijn in de gesprekken terugbracht.”

Mariël

Zakelijk coachingstraject van Erik

“Ik merkte dat ik erg de behoefte had aan sturing en begeleiding op het gebied van mijn zakelijke ontwikkeling. Ik ben tevreden over mijn prestaties en weet wat ik in huis heb. Echter voelde ik dat ik dingen beter kon doen en ik wilde mij graag verder ontwikkelen op een aantal gebieden.

De gebruikte methodieken en modellen gaven een goed inzicht over het “waarom”. Het toepassen van deze vormen was dan ook erg belangrijk voor het succes van het gehele traject. Digna heeft voldoende levenservaring, zowel privé als zakelijk. Ze heeft een gezin, voedt kinderen op, heeft carrière gemaakt en is zeer zelfbewust. Deze combinatie maakt dat je echt iets van Digna kan leren en kunt aannemen.

Ik heb Digna van begin tot eind als zeer betrokken ervaren. Iedere sessie had ze de volledige aandacht, was ze voorbereid en ging ze overduidelijk op zoek naar mijn wens en/of behoefte op dat moment. Iedere sessie werd een zeer vertrouwde en ontspannen omgeving gecreëerd. Dit zorgde voor warmte en openheid.”

Erik